top of page
Zoeken
Foto van schrijverSarina Baeyens

Weer of geen weer.. met je hond op stap!


Weer of geen weer.. met je hond op stap!

  1. Wanneer je een hond hebt, moet je de deur wel uit. Elke dag, meerdere keren zelfs. Door weer en wind. Want elke hond moet zijn behoefte doen en daarnaast is je hondenmaatje er ook niet voor gemaakt om de hele dag maar voor de verwarming of open haard te liggen. Veruit de meeste honden zijn dol op actie, weer of geen weer! Geurtjes op snuffelen, nieuwe plekken ontdekken en spelen met de bal, je hond heeft er een dagtaak aan! Comfortabel op pad kunnen is voor zowel jou als je hond een prettig gegeven. En na zijn beweging, is hij nog eens rustig in huis zodat jij ook lekker kan relaxen! Vertel nu zelf? Wat is er nu beter dan na een natter of koude wandeling, gezellig en warm tegen elkaar te chillen in de zete

Met je hondenmaatje op pad
  1. De meeste honden kun je geen groter plezier doen dan op zoek te gaan naar een wandelgebied dat nieuw voor ze is. Een waar avontuur is het voor je hond, een plek met allerlei nieuwe geuren en nieuwe paadjes die door jullie nog onontdekt zijn. Lekker samen struinen en de prachtige omgeving in jullie opnemen. Veel beter en mooier wordt het niet, ondanks de kou. Want de herfst/winter is toch ook echt een prachtig jaargetijde!


Bewegen is gezond
  1. Dus blijf ook vooral in beweging! Voor je hond is bewegen sowieso een must en dat meerdere keren per dag, maar wij mensen kunnen ook niet zonder! Dus weer of geen weer in deze herfst en winterperiode, zoek vooral de mooiste natuurgebieden op samen met je maatje en geniet met volle teugen van het gezelschap van je hond en de natuur rondom je. Want geen ongemak tijdens de heen en terugreis of vieze auto houdt je nog tegen! Toch?! ;)






7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page